Updates

Bekijk hier alle updates van de afgelopen tijd.

De nieuwe themaset: Winter​

Het is winter!

Met de kou valt het nog mee, maar deze sneeuwpop en ijskristallen smelten gelukkig niet. Kun jij de 5 paren vinden? Verstop de ijskristallen onder de rijst en maak er een memorie van, laat het sneeuwen over de pinguïns of schep, giet en wroet gewoon lekker in de winterkleurige rijst.

Speelrijst in het thema winter met sneeuwpop, pinguïns, ijskristallen, een mutsje en pompons.

Kindermarkt Sporthal Ookmeer

Markt

Op zondag 24 september 2023 staat Ontdekkingsrijst.nl met nieuwe producten op Kinderbeursxxl in Amsterdam. Kom langs en ontdek onze nieuwe mixen en themasets!

Zoek je een cadeautje voor een jarige of ben je al op zoek naar een verrassing voor de feestdagen? Dan is deze markt voor jou! De themaset Kerst heeft hier zijn primeur.

Molecaten Park Flevostrand

Markt

Op zondag 6 augustus stond Ontdekkingsrijst.nl met nieuwe producten op een campingmarkt. Het weer werkte niet mee, maar desondanks hebben we weer heel wat kinderen blij mogen maken met een set speelrijst. De gemixte kleuren van 500 gr en de nieuwe themasets werden volop bewonderd. Ontdek zelf onze mixen en nieuwe sets!

Heb je onze speelrijst uitgeprobeerd? Dan zijn wij benieuwd naar je ervaring! We zouden het zeer waarderen als je een recensie zou willen achterlaten op Google

Festival Poort Sociaal / Tomatensoepfestival

Markt

Op zaterdag 24 juni 2023 stond Ontdekkingsrijst voor het eerst op een festivalmarkt. Wat was dat leuk om te doen! Kinderen kwamen enthousiast en nieuwsgierig onze speelrijst uitproberen.

Foto WIN-ACTIE!

Heb jij onze speelrijst gekocht? Maak dan een foto voor op onze website. De tien meest sprekende foto’s worden geplaatst. De winnaar ontvangt een grote zak feestrijst cadeau! 

Zo doe je mee: Stuur een foto van iemand die met speelrijst speelt naar info@ontdekkingsrijst.nl. Als je liever geen gezicht(en) op de foto wil is dat helemaal prima. De actie loopt t/m 31 juli 2023.

Heb je onze speelrijst uitgeprobeerd? Dan zijn wij benieuwd naar je ervaring! We zouden het zeer waarderen als je een recensie zou willen achterlaten op Google

Winkelwagen
Scroll naar boven