Hoi!

Foto van Laurean, de bedenker van Ontdekkingsrijst.nl.

Ontdekkingsrijst.nl is ontstaan uit mijn plezier in het spelen met speelrijst.
Ik ben Laurean en met mijn dochter probeer ik van alles uit. Mijn vriend denkt mee en helpt zo nu en dan. Met mijn vriendin Yolanda sta ik op markten. Oftewel, met z’n vieren maken we deze webshop mogelijk.

Het leuke aan speelrijst vind ik de oneindige mogelijkheden om het ergens in te kunnen verwerken. Voor kleine kinderen is het al fascinerend om alleen nog maar te voelen. Vervolgens wordt scheppen en gieten interessant en het is ook heel goed voor de fijne motoriek. Daarna wordt het leuk om de gekleurde rijst te gebruiken in combinatie met verschillende thema’s of boeken. Daardoor blijft het elke keer weer als nieuw.

Door mijn beroep als leerkracht heb ik veel ervaring met het ontwerpen van werkjes voor kinderen. Ik ben dan ook van plan om deze kennis te gebruiken om mijn producten ook een educatieve touch te geven op verschillende niveaus.

Zakelijk
Omdat Ontdekkingsrijst.nl een kleine, startende webshop is, is het voor de belastingdienst niet interessant om ingeschreven te staan bij KVK. Dit heeft echter wel gevolgen rondom betaalmogelijkheden voor klanten. Het is daardoor vooralsnog alleen mogelijk om te betalen via een bankoverschrijving die je zelf doet. Ik hoop dat dit geen belemmering zal zijn.

Paasactie gratis verzending!

Effen kleuren

Kies een mooie kleur of kies er meerdere om zelf te kunnen combineren tot het gewenste resultaat.

Gemixte kleuren

Door kleuren te mixen creëer je de leukste effecten. Kies een mix of stel er zelf een samen.

Thema's

Met de themasets heb je direct de kant en klare inhoud voor een speelbak rondom een thema.

Winkelwagen
Scroll naar boven