Levertijd & verzendkosten

Levertijd
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij de volgende dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wij houden maximaal 3 werkdagen* aan om uw bestelling te kunnen voorbereiden op de levering. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

*Let op: Voor traktaties is de levertijd maximaal 10 werkdagen, voor cadeaus houden wij maximaal 5 werkdagen aan. Dit staat ook op de productpagina’s vermeld.

Verzendkosten
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. 
Het is mogelijk om uw bestelling op te halen in Almere Poort. Dit kan alleen op afspraak!
Binnen Almere Poort bezorgen wij zelf voor € 3,95.
De verzendkosten via DHL of PostNL bedragen tot 10 kg € 5,50.

Levering
Voor het ophalen van een bestelling zal een afspraak via e-mail worden gemaakt.

Levering door Ontdekkingsrijst.nl zal vooraf doorgegeven worden via e-mail. Mocht het tijdvak u niet uitkomen, dan horen wij dit graag minstens 4 uur van tevoren. Wij geven u dan een ander moment door. Wij bezorgen alleen op het door u opgegeven adres en niet bij buren of in de tuin o.i.d.

Levering door een externe partij verloopt via de pakketbezorger van DHL of PostNL. Zodra het pakket aan de pakketdienst is overhandigt ontvangt u van ons een e-mail met de melding dat de bestelling is afgerond. Van de pakketdienst ontvangt u een Track & Trace code. Over het algemeen zal de aflevering bij u thuis binnen 5 werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Winkelwagen
Scroll naar boven